Informatie over lid worden en lid zijn

Besluit u om lid te worden

Als lid van onze biljartvereniging heeft u recht op

Eén dagdeel per week naar keuze op (maandagochtend, -middag of -avond, dinsdagochtend, -middag of -avond, donderdagochtend, -middag of -avond)

Daarnaast is er op woensdag, vrijdag zaterdag en zondag – voor alle leden – de mogelijkheid om binnen te lopen en te biljarten. Dit kan uitsluitend als er geen competitie of andere officiële wedstrijden zijn. Zie hiervoor het activiteiten overzicht op het publicatiebord.

Met 4 biljarttafels heeft het bestuur vastgesteld dat er maximaal 20 personen per dagdeel kunnen zijn. Er kan dus sprake van zijn dat het dagdeel van uw voorkeur al het maximaal aantal personen heeft waardoor er naar een alternatief gekeken moet worden.

Ook kunt u deelnemen aan onze interne biljartactiviteiten die de vereniging organiseert. Twee keer per jaar is er een gezellig klaverjastoernooi voor de leden en hun partner, een ledendag in de zomer en een nieuwjaarsreceptie. 

Zo, dat is waar u recht op heeft.  

Officiële KNBB wedstrijden overdag of in de avond

U kunt ook inschrijven voor persoonlijke kampioenschappen (libre, bandstoten of driebanden) hieraan zijn kosten verbonden. De penningmeester zal u hierover informeren.

U kunt ook inschrijven voor een competitieteam (libre of 3-banden) en zijn er in het District Rotterdam diverse toernooien waaraan u kunt deelnemen.

Ledenbestand van BV Ommoord

Klik hier en begin te typen. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Klik hier en begin te typen. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

Klik hier en begin te typen. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.